Ποιοί Είμαστε

Το γραφείο μας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1979 με έδρα τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Αρχικά ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα στη μελέτη , κατασκευή και επίβλεψη τόσο ιδιωτικών όσο και δημόσιων έργων (κατοικίες , ξενοδοχεία, βίλες , επαγγελματικοί χώροι , δρόμοι , κλπ).

Ωστόσο, η έντονη τουριστική ανάπτυξη της Κρήτης τα τελευταία χρόνια, εξακολουθεί να αποτελεί κίνητρο για εμάς στο να αυξάνουμε συνεχώς τη δυναμικότητά μας, δημιουργώντας νέες συνεργασίες και συνθήκες επιχειρηματικής δράσης.

Έτσι , σήμερα κατέχουμε μία ισχυρή θέση και στην τουριστική βιομηχανία, έχοντας πραγματοποιήσει τη στατική μελέτη και επίβλεψη των περισσότερων από τις νέες υπερσύγχρονες τουριστικές μονάδες και πολυτελείς βίλες που κτίστηκαν τα τελευταία χρόνια στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε το ρόλο του τεχνικού συμβούλου σε αυτές έως και σήμερα.


Από την αρχή της λειτουργίας μας, συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες από το ευρύτερο φάσμα του τεχνικού κλάδου. Έτσι, το σύνολο των εσωτερικών και εξωτερικών συνεργατών που πλαισιώνουν το γραφείο, συνιστά μία ομάδα ισχυρή έναντι κάθε πρόκλησης.

Σήμερα, με την επωνυμία Zervos Consulting Engineers / Σύμβουλοι Μηχανικοί, συνεχίζοντας την αξιοσημείωτη αυτή ανοδική πορεία στο χρόνο, η ομάδα μας σας παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καλύπτοντας το συνολικό φάσμα που περιβάλλει τα τεχνικά έργα και κάθε είδος τεχνικού ζητήματος.